Etoam Residence

Laur Meyrieux studio had to give a new interior image to the Tokyo Midtwon private residence ; introducing new furniture in cohabitation with few existing furniture. Art, amenities, and objects as well were selected by Laur Meyrieux studio to be in osmosis with the interior image.

The atmosphere is soft and masculine with a tone of light colours and natural materials such as the lime stone. Some black furniture and black wall make contrast in the space ; silver wall in the dining space reflects and catches the light to offer a large perspective from the living room.

We can’t ignore the great view which becomes part of the inside atmosphere.

Night time is important as much as day time as the Client is using the space for evening receptions.

Like an art installation a colour lighting build in the wall of the master bedroom offers various colour atmosphere to inspire the dreaming mood.

Project Category: 

Facebook Comments Box